sabung ayam online
akun pro thailand
Akun Pro Thailand
akun pro thailand
akun pro thailand
https://rajin-membaca.enamelpinfactory.com
Akun Pro Slot ovo
Mahjong Ways
sabung ayam online
Rajawalitoto Link Alternatif
Rajawalitoto
https://linkalternatif-denistoto.sabra.com/
https://daftar-sv388-gudangbet88.electriccalifornia.com/
https://link-alternatif-bima88.wattbike.com/
https://link-alternatif-anakslot.morrisonhotelgallery.com/products/anakslot-situs-slot-thailand
anakslot

Vegan Fiesta Hellas

7-9 Ιουνίου, Ζάππειο

Βίγκαν καλλυντικά από την Yokaba στη Vegan Fiesta Hellas 2022

ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΖΩΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ !

Γνωρίζετε ότι οι βιομηχανίες καλλυντικών σε όλο τον κόσμο χρησιμοποιούν χρωστικές ουσίες ζωικής προέλευσης, φτιαγμένες από αποξηραμένα και αλεσμένα έντομα;

Η YOKABA GREECE θα σας παρουσιάσει μια ολοκληρωμένη σειρά, δερματολογικά ελεγμένων προϊόντων VEGAN, με υψηλή περιεκτικότητα σε συστατικά φυσικής προέλευσης στη VEGAN FIESTA HELLAS, η οποία διοργανώνεται για πρώτη φορά, για να αναδείξει τον ειρηνικό VEGAN τρόπος ζωής και θα πραγματοποιηθεί στις 3 και 4 Δεκεμβρίου 2022 στην Δημοτική Αγορά Κυψέλης.
Η αγάπη και ο σεβασμός για τη φύση, ώθησαν την Yokaba στη δημιουργία καλλυντικών που είναι απαλλαγμένα από συστατικά ζωικής προέλευσης. Δεν συμφωνούμε με την πρακτική της χρήσης χρωστικών, τα οποία προέρχονται από έντομα και ζώα και που χρησιμοποιούνται συνήθως στη βιομηχανία λόγω του φθηνότερου κόστους παραγωγής. Γι’ αυτό, η ομάδα μας έχει αναπτύξει μία ειδική VEGAN σειρά καλλυντικών για styling νυχιών, σειρά για περιποίηση του σώματος, χεριών και ποδιών, σεβόμενη το περιβάλλον, ανοίγοντας νέους ορίζοντες στην “πράσινη” βιομηχανία ομορφιάς. Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην υψηλή περιεκτικότητα σε πρώτες ύλες φυσικής προέλευσης, δηλαδή εστιάζουμε σε ηθικές λύσεις. Μας ενδιαφέρει ιδιαίτερα η ποιότητα και η φυσική σύνθεση των προϊόντων μας.
Σας περιμένουμε το Σάββατο & Κυριακή, 3 και 4 Δεκέμβρη 2022, ώρες 10:00 με 21:00 στην Δημοτική Αγορά Κυψέλης. Δύο ημέρες γεμάτες Yokaba, γεμάτες από εκδηλώσεις, ομιλίες και προϊόντα για να γνωρίσουμε τον VEGAN τρόπο ζωής όλοι μαζί!

Το πρώτο υποκατάστημα YOKABA στην Ελλάδα έχει ανοίξει τις πόρτες του στη Νέα Μάκρη Αττικής, για να σας προσφέρει VEGAN υπηρεσίες ονυχοπλαστικής και VEGAN προϊόντα περιποίησης και ομορφιάς.

Πληροφορίες για την YOKABA GREECE

ΛΥΒΗΣΙΟΥ 27-29
ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ 19005
τηλ: 2294 306876 / 6940732618
e-mail: yokaba.greece@gmail.com
e-shop: https://yokaba.gr/