sabung ayam online
akun pro thailand
Akun Pro Thailand
akun pro thailand
akun pro thailand
https://rajin-membaca.enamelpinfactory.com
Akun Pro Slot ovo
Mahjong Ways
sabung ayam online
Rajawalitoto Link Alternatif
Rajawalitoto
https://linkalternatif-denistoto.sabra.com/
https://daftar-sv388-gudangbet88.electriccalifornia.com/
https://link-alternatif-bima88.wattbike.com/
https://link-alternatif-anakslot.morrisonhotelgallery.com/products/anakslot-situs-slot-thailand
anakslot

Vegan Fiesta Hellas

7-9 Ιουνίου, Ζάππειο

Στερεό, οικολογικό σαμπουάν για σκύλους από το Soap Up Project

Αγαπητοί κηδεμόνες,

Το Soap Up Project παρουσιάζει το DOG SHAMPOO, την πλέον οικολογική επιλογή για την περιποίηση των αγαπημένων μας τριχωτών φίλων.

Vegan σύνθεση, αγνά υλικά, πλήρης απουσία χημικών και eco friendly συσκευασία συνθέτουν ένα υψηλής ποιότητας σαπούνι με έντονο αφρισμό, φιλικό προς το δέρμα και το περιβάλλον, που αφήνει το τρίχωμα λαμπερό και αφράτο.

Πετάμε την πλαστική συσκευασία από την καθημερινότητά και επιλέγουμε συνειδητά cruelty free προϊόντα μοναδικής ποιότητας που δεν επιβαρύνουν τον πλανήτη.

Το Dog Shampoo κυκλοφορεί με άρωμα σιτρονέλα, άρωμα baby powder και με φυσικό άρωμα (χωρίς προσθήκη αιθέριων ελαίων, ιδανικό για σκυλάκια που αντιμετωπίζουν δερματικά ζητήματα).

Θα τα βρείτε online στο www.soapupproject.com καθώς και στην εκδήλωση Vegan Fiesta Hellas, που θα πραγματοποιηθεί στις 3 & 4 Δεκεμβρίου 2022, ώρες 10:00 με 21:00, στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης.

Η είσοδος στη Vegan Fiesta είναι ελεύθερη για τους μικρούς σας φίλους, αρκεί να είναι κατάλληλα εκπαιδευμένοι, εμβολιασμένοι και κοινωνικοποιημένοι, ώστε η εμπειρία στην εκδήλωση να είναι ευχάριστη για όλους.
Παρακαλούμε να μην φέρετε τον σκύλο σας με πνίχτη, καθώς ο πνίχτης τον ταλαιπωρεί και η εικόνα αυτή θα προκαλέσει πολύ αρνητικά συναισθήματα στους υπόλοιπους επισκέπτες.